Contact us

Room Divider – Circino

Vår designade rumsavdelare är handgjord och tillverkas med högsta kvalité av våra skickliga smeder med stor precision. Rumsavdelaren skänker ljus och rymd till ditt kontor, butik  eller hem och används för att skapa rum i rum känsla. Rumsavdelaren är portabel och tillverkad i stål och säkerhetsglas för att den enkelt skall går att flytta. Går att beställas i flera sektioner för att enkelt kunna få till rum i rum känslan utan montering. Även utmärkt som PopUp Store-inredning. Rumsavdelaren är designad med avtagbara fotstöd.

Pris: 6.990 kr Circino Solo (1 sektion)
Pris: 19.890 kr Circino Trio (3 sektioner)
Beställningsvara: order@murumstockholm.se

BESKRIVNING

Perfekt att skärma av i öppna kontorslandskap med höga ljudnivåer och brist på avskärmning, eller i den mindre lägenhet mellan tex. säng och vardagsrum. Rumsavdelaren ger rummet en modern, tidlös och exklusiv känsla. Pianogångjärnen ger rumsavdelaren flexibilitet när det kommer till placering av de olika elementen och adderar funktionalitet.

PRODUKTSPECIFIKATION

Rumsavdelare i stål och säkerhetsglas i mattsvart lack med finstruktur.
Skärmväggen är smidig att montera, välj med eller utan fotstöd. Du kan lätt ändra och
addera hur många sektioner du önskar. Enkel att flytta.
Ingår pianogångjärn, skruv och fotstöd.

Färg: Svart
Höjd: 200 cm
Bredd: 100 cm
Djup: 4 cm

SKÖTSELRÅD
Torkas av med lätt fuktad trasa. Tänk på att rumsavdelaren är lackad och
kan vara känslig för repor.

 
 

Tidlös elegans med
ljus & rymd

Maximera ljusinsläppet med en glasvägg i mattsvart stål. Vi designar och tillverkar moderna glasväggar, dörrar och fönster i stål med ett tidlöst och klassiskt formspråk, helt efter ditt behov. 

Lösningar som är utformade för att möta de mest varierande kraven i det moderna livet.

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/murumsto/public_html/wp/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 186