Contact us

Om oss

Interiör och möbeldesign för hem och kommersiella utrymmen.

Murum Stockholm är ett svenskt varumärke som erbjuder skiljeväggar i glas och stål med hög kvalité i skandinavisk stil. Murum Stockholm grundades 2018 med en vision om att designa tidlöst exklusiva skiljeväggar med gedigen kvalitet för unika hem och kontorslandskap. Detta genom att skapa en sofistikerad och attraktiv atmosfär.

 

Vår designfilosofi är rena, eleganta former med hög kvalitet och tidlös design. Vi strävar efter att förhöja ditt hems fulla potential och skapa din vision. Vi erbjuder designföremål för alla och förenar skönhet med funktion.

 

Vi tror på att arbeta med verkstäder och leverantörer som har en kvalitets- och designfilosofi som står nära vår egen. Gemensamma värdegrunder är design, innovation, miljö och kvalitet. Vi har stor respekt för individen och bidrar till att skapa en öppen, dynamisk och jordnära företagskultur där allt är möjligt.

 

Vi älskar att arbeta när det inte finns några gränser för kreativitet, och vi vet att stora resultat härstammar från hjärtat.

 

Välkommen till oss.

 

Worldwide Shipping
Are you an international customer that want’s to buy Murum Stockholm item? Just email us at info@murumstockholm.se and we will be glad to help you.

 

 
 

Tidlös elegans med
ljus & rymd

Maximera ljusinsläppet med en glasvägg i mattsvart stål. Vi designar och tillverkar moderna glasväggar, dörrar och fönster i stål med ett tidlöst och klassiskt formspråk, helt efter ditt behov. 

Lösningar som är utformade för att möta de mest varierande kraven i det moderna livet.

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/murumsto/public_html/wp/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 186