Contact us

Specialdesignad Skiljevägg

Vi designar och tillverkar moderna glasväggar, dörrar och fönster i stål med ett tidlöst och klassiskt formspråk helt specialdesignade efter ditt behov.
Våra glasväggar lämnar ett mycket sofistikerat uttryck med ljus och rymd till ditt hem eller kontor där ljudet stängs ute. Glasväggen med det mattsvarta stålet ger rummet en modern, tidlös och exklusiv känsla.

Modern design med tidlös elegans i perfekt harmoni.

 

VÅR PROCESS

Vi levererar allt från skiss till färdig produkt.

Vid allmäna frågor och offertförfrågan av designad glasvägg är ni välkomna att kontakta oss via mail eller telefon.

Tel. + 46 708- 99 88 00
info@murumstockholm.se

För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig en produkt som motsvarar den kvalité och design vi står för, önskar vi att du återkommer med dina öppningsmått (höjd, bredd), önskemål på antal fönster och antal dörrar och gärna bild på öppningen.

När du skickat dina öppningsmått så återkommer vi med ett riktpris.

Välkommen att höra av dig.

 

 
 

Tidlös elegans med
ljus & rymd

Maximera ljusinsläppet med en glasvägg i mattsvart stål. Vi designar och tillverkar moderna glasväggar, dörrar och fönster i stål med ett tidlöst och klassiskt formspråk, helt efter ditt behov. 

Lösningar som är utformade för att möta de mest varierande kraven i det moderna livet.

Room Divider – Circino Solo & Circino Trio

Vår designade rumsavdelare skänker ljus och rymd till ditt hem, kontor eller butik och används för att skapa rum-i-rum känsla. Vikväggen ger rummet en modern-klassisk och exklusiv känsla. Du väljer enkelt hur många sektioner du önskar, med eller utan fotstöd. 

Vi tror på anslutna utrymmen, att ta tillvara på ljuset och utnyttja all yta i ditt hem med en flexibel Room Divider i glas.

Instagram